Nørregade 2
3700 Rønne
56950025

OperaKino program

Oplev opera, musicals, balletter, skuespil og koncerter i absolut verdensklasse på det store biograflærred

De allerstørste opera- og koncertoplevelser kan ses i direkte transmissioner til Rønne Bio's publikum fra nogle af verdens største scener med en perlerække af operauniversets største sangere og dirigenter. Via satellit transmitteres de store operaer i HD kvalitet til det store lærred i Rønne Bio tillige med en forrygende lydgengivelse. Mød det festklædte publikum og bliv en del af enestående operabegivenheder. Blandt publikum har der allerede været stor glæde over initiativet, og erfaringen viser, at oplevelserne er meget intense, fordi de mange kameraer bringer oplevelserne så tæt på, at end ikke 1. række i selve operaen vil give den samme intime oplevelse.PROGRAM FOR SÆSON 2018/19

Bemærk at der kan forekomme ændringer i programmet


30. OKTOBER 2018 kl. 20.00

AIDA

Dette er en restaureret udgave af Teatro Real’s mest monumentale og emblematiske produktion af Aida. Det er svært at overgå denne udgave, der sprænger alle rammer. Det er med Hugo de Ana’s fantastiske scenografi og kostumer. Og med maestro Nicola Luisotti som dirigent. Samarbejde med Opera Lyric, Chicago, the Municipal Theater og Santiago de Chile.

Teatro Real Madrid - optaget 2018


***
22. NOVEMBER 2018 kl. 20.00

DON GIOVANNI

Det er prisbelønnede Damiano Michieletto der har instrueret denne spændende udgave om levemanden fra Sevilla der har vundet flere priser. Historien om den hæmningsløse kvindeforfører og gudsbespotter, der på intet tidspunkt tager det fulde ansvar for sine handlinger, end ikke drabet på en af sine elskerinders far.

Teatro La Fenice, Venedig - optages okt. 2018


***
28. NOVEMBER 2018 kl. 20.00

KONGENS FALD

Skuespil

LIVE fra Skuespilhuset, København


***
9. DECEMBER 2018 kl. 15.00

FLAGERMUSEN

Opera.

LIVE fra Operaen, Holmen, København***
19. DECEMBER 2018 kl. 19.30

ALICE I EVENTYRLAND

Ballet.

LIVE fra Det Kongelige Teater, Gamle Scene, København


***
5. JANUAR 2019 kl. 20.00
6. JANUAR 2019 kl. 16.00

ANDRÉ RIEU'S NYTÅRSKONCERT

Wienervals, opera m.m.

Optagelse fra Rådhuspladsen i Sydney, Australien


***
7. JANUAR 2017 kl. 20.00

CARMEN

Bizets stjerneopera, instrueret af den castilianske instruktør Calixto Biesto i en opsætning, der gør at den bevarer en hårdhed, så den matcher med den moderne verdens hårdhed. Med Roberto Alagna som Don José og Anita Rachvelishvili som Carmen.

Opéra National de Paris


***
4. FEBRUAR 2019 kl. 20.00

LA TRAVIATA

Denne udgave af verdens mest opførte opera er fejende flot og med en opsætning de fleste af os holder af. Denne overdådige produktion er i samarbejde med Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Scottish Opera Glasgow og Welsh National Opera Cardiff. Der er intet sparet, heller ikke hvad angår kunstnerne.

Teatro Real Madrid - optaget 2015


***
21. FEBRUAR 2019 kl. 19.30

SVANESØEN - Ballet

I Svanesøen fortalte Tchaikovskij legenden om den pletfri fugl og skabte noget af den smukkeste musik til en ballet. Koreograferne Marius Petipa og Lev Ivanov satte deres fremtrædende mærke på denne historie om en umulig kærlighed mellem en jordisk prins og en fugle-prinsesse, myten om svane-danseren, den ultimative ballerina. Rudolf Nureyev valgte i 1984 at give den en freudiansk dimension, der belyste Tchaikovskijs poetiske drøm, gennem en følelse af dyb håbløshed.

LIVE fra Opéra National de Paris


***
3. APRIL 2019 kl. 20.00

MANON

Man kan spørge sig selv, om man vil betale 1000 euro for at se en opera? Jo! Det var der nogle der godt ville. Og efter hvad kritiken skrev, var det pengene værd. Rolando Villazon / Anna Netrebko ikke kun præsterede det ypperste i sang, men også i skuespil. Og en opsætning af Vincent Paterson og med Daniel Barenboim på podiet er det nok pengene værd.

Staatsoper Berlin - optaget 2007


***
PRISER

LIVE operaer kr. 200,-
OPTAGET operaer kr. 175,-

Rabat til Folkeuniversitetets kursister kr. 25,-
(ved forevisning af kvittering for indbetaling til Folkeuniversitetet)


KLIPPEKORT

5-turs opera klippekort: Se 5 operaer, musicals o.lign. for 4 operaers pris
Pris: kr. 800,-

Klippekortene er ikke personlige og kan bruges til alle ordinære operaer, musicals, balletter o.lign.

Klippekortene kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Klippekortene kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Klippekortene kan kun købes ved henvendelse i Rønne Bio's billetsalg.