Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 02. april
OPERAKINO 23: Eugene Onegin - April
Velkomst med bobler og chokolade!
OPERAKINO 23: Eugene Onegin - April

OPERAKINO 23: Eugene Onegin - April

Kærlighed og jalousi i storformat. Tjajkovskijs mest populære opera, Eugen Onegin, kan betragtes som elskovsoperaen over dem alle. Aldrig før eller siden har den menneskelige kærligheds karakter med al sin herlighed men også tungsindighed været mere romantisk fremstillet end i denne operaversion af Pusjkins berømte roman. Kærlighed, lidenskab, jalousi, længsler, krænkelser og død i zartidens Rusland baner vejen for, at den smukke pige fra landet, Tatjana, falder for en arrogant mand fra Skt. Petersborg, som først mange år senere finder ud af, at han er lige så forelsket i hende, som hun var i ham. Men da er det for sent…
Den unge dirigent Omer Meir Wellber, musikalsk leder af Valencias Palau de les Arts, scorer en triumf med Tchaikovskys Eugene Onegin i Mariusz Trelinskis tidløse produktion. Den polske filmskaber og iscenesætter Trelinski har skabt en række drømmelignende, surrealistiske tableauer af stor suggestiv skønhed. De klare linjer i forestillingen er fint gentaget af Omer Meir Wellbers slanke musikalske design – 'Et mirakel af poesi' skrev Frankfurter Allgemeine Zeitung. Den fremragende unge rollebesætning ledes af Artur Ruzinski som Onegin og Kristine Opolais som Tatyana.