Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPERAKINO 22: Regimentets datter - December
Velkomst med et glas bobler og lækker chokolade!
OPERAKINO 22: Regimentets datter - December

OPERAKINO 22: Regimentets datter - December

Hermed historien om ung kærlighed der først fejler og derefter vinder. Om Marie, der som spæd blev alene efter Kaptejnens (faren) død og opdraget af soldaterne i det 21. franske regiment som regimentets datter.
Under en kamp i Tyrol beder Marquise of Berkenfield regimentets sergent, Sulpice, om at eskortere hende til sin ejendom. Samtidig anholder soldaterne ved regimentet en ung tyrolsk landmand ved navn Tonio, og det viser sig, at han er Maries elsker. Da Marie har lovet sin far kun at gifte sig med en soldat, slutter Tonio sig til hæren. Det viser sig imidlertid, at Marquise er Maries værge. Derfor er Marie nødt til at forlade regimentet og Tonio for at få en ædel opdragelse og blive gift med en mand hun ikke elsker.
Donizettis mesterværk af en opera-buffa er berømt og berygtet for tenorens ni høje C’er. Heldigvis er det her verdenstenoren Juan Diego Florez, som ved premieren sang så vidunderligt, at publikum krævede at han gentog arien. Med Natalie Dessay som Maria, Juan Diego Florez som Tonio. Øvrige: Janina Boechle , Carlos Alvarez , Montserrat Caballe. Instrueret af Laurent Pelly og dirigeret af Yves Abel.