Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 07. oktober
OPERAKINO 23: Romeo og Julie - Oktober
Velkomst med bobler og chokolade!
OPERAKINO 23: Romeo og Julie - Oktober

OPERAKINO 23: Romeo og Julie - Juni

Charles Gounods opera er baseret på Shakespeares udødelige historie om den umulige kærlighed mellem to unge fra hver sin familie, Montague og Capulet. Familier der har ligget i strid med hinanden så længe nogen kan huske. Stridens årsag synes at fortabe sig i det uvisse.
Når Gounods Romeo og Julie, første gang opført under Verdensudstillingen i 1867, nød øjeblikkelig popularitet, er det utvivlsomt, fordi dette er den version af operaer om Romeo og Julie, der oversætter de fejrede elskendes tumultariske liv med den største finesse. Fire kærlighedsduetter, en brændende vals og lysende, lyrisk musik, hele partituret ser ud til at skælve af lyst og friskhed. Hvem er bedre end Thomas Jolly, en af de mest opfindsomme instruktører i sin generation, kendt for sine dristige genlæsninger af Shakespeare, til at fejre denne hymne til ungdommelig kærlighed? Dirigent maestro Carlo Rizzi og med superstjernerne Elsa Dreisig som Julie og Benjamin Bernheim som Romeo.