Corona restriktioner

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe en tryg biografoplevelse.

CORONAPAS


Ved indluk i vores sal skal du fremvise et gyldigt coronapas, der dokumenterer en af følgende kriterier:

- En negativ Covid-19 test der er taget indenfor 72 timer Lyntest eller 96 timers PCR test
- Et bevis for et færdigt vaccinationsforløb mod Covid-19 eller et bevis for 1. stik af vaccinen, der er mindst 14 dage gammelt.
- Et bevis for tidligere Covid-19 smitte: Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

- Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test, skal i stedet fremvise lovligt dokument udstedt af kommunen om fritagelse af coronapas
- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test, skal i stedet fremvise lovligt dokument udstedt af kommunen om fritagelse af coronapas

Hvis du kun har et udprintet coronapas tilgængeligt, skal du også fremvise et gyldigt ID (ex. sundhedskort eller kørekort). Hvis du viser dit coronapas via 'Min Sundhed', eller via 'Coronapas' app'en behøver du ikke at fremvise ID.

Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt coronapas, er vi nødsaget til at nægte adgang til biografen. Hvis du har købt biografbilletter, kan du få dem refunderet i vores billetsalg.


UNDTAGELSER FOR FREMVISNING AF CORONAPAS

- Børn under 16 år


PLADSER I SALEN

Vores billetsystem skaber automatisk plads mellem de billetter du køber og øvrige gæster. Det betyder, at grupper vil kunne sidde samlet, med afstand til andre gæster.

Sædekapaciteten i salen er begrænset og følger de gældende vejledninger fra myndighederne.